bankat në secilin vend

renditni emrin e bankës dhe kodin e shpejtë në të gjithë botën për ju

zgjidhni emrin e vendit për të renditur bankat

përfshijnë emrin e bankës, emrin e qytetit, degën, kodin e shpejtë, adresën, kodin postar etj

flamuri kombëtar Kodi i Shtetit numri i bankave degët
Afganistan flamuri kombëtar 93 Afganistan (18) Afganistan degët (20)
Shqiperia flamuri kombëtar 355 Shqiperia (19) Shqiperia degët (58)
Algjeria flamuri kombëtar 213 Algjeria (26) Algjeria degët (186)
Samoa amerikane flamuri kombëtar 1-684 Samoa amerikane (2) Samoa amerikane degët (2)
Andorra flamuri kombëtar 376 Andorra (7) Andorra degët (7)
Angola flamuri kombëtar 244 Angola (28) Angola degët (30)
Anguilla flamuri kombëtar 1-264 Anguilla (5) Anguilla degët (5)
Antigua dhe Barbuda flamuri kombëtar 1-268 Antigua dhe Barbuda (19) Antigua dhe Barbuda degët (20)
Argjentina flamuri kombëtar 54 Argjentina (91) Argjentina degët (175)
Armenia flamuri kombëtar 374 Armenia (24) Armenia degët (24)
Aruba flamuri kombëtar 297 Aruba (9) Aruba degët (9)
Australi flamuri kombëtar 61 Australi (481) Australi degët (698)
Austri flamuri kombëtar 43 Austri (856) Austri degët (1203)
Azerbajxhan flamuri kombëtar 994 Azerbajxhan (59) Azerbajxhan degët (60)
Bahamas flamuri kombëtar 1-242 Bahamas (82) Bahamas degët (103)
Bahrein flamuri kombëtar 973 Bahrein (100) Bahrein degët (150)
Bangladeshi flamuri kombëtar 880 Bangladeshi (71) Bangladeshi degët (877)
Barbados flamuri kombëtar 1-246 Barbados (23) Barbados degët (27)
Bjellorusia flamuri kombëtar 375 Bjellorusia () Bjellorusia degët ()
Belgjika flamuri kombëtar 32 Belgjika (302) Belgjika degët (470)
Belize flamuri kombëtar 501 Belize (13) Belize degët (15)
Benini flamuri kombëtar 229 Benini (13) Benini degët (15)
Bermuda flamuri kombëtar 1-441 Bermuda (45) Bermuda degët (53)
Butani flamuri kombëtar 975 Butani (5) Butani degët (7)
Bolivi flamuri kombëtar 591 Bolivi (22) Bolivi degët (54)
Bosnje dhe Hercegovinë flamuri kombëtar 387 Bosnje dhe Hercegovinë (34) Bosnje dhe Hercegovinë degët (35)
Botsvana flamuri kombëtar 267 Botsvana (21) Botsvana degët (46)
Brazili flamuri kombëtar 55 Brazili (242) Brazili degët (397)
Territori Britanik i Oqeanit Indian flamuri kombëtar 246 Territori Britanik i Oqeanit Indian () Territori Britanik i Oqeanit Indian degët ()
Ishujt e Virgjër Britanikë flamuri kombëtar 1-284 Ishujt e Virgjër Britanikë (19) Ishujt e Virgjër Britanikë degët (23)
Brunei flamuri kombëtar 673 Brunei (13) Brunei degët (13)
Bullgaria flamuri kombëtar 359 Bullgaria (87) Bullgaria degët (95)
Burkina Faso flamuri kombëtar 226 Burkina Faso (18) Burkina Faso degët (19)
Burundi flamuri kombëtar 257 Burundi (15) Burundi degët (16)
Kamboxhia flamuri kombëtar 855 Kamboxhia (33) Kamboxhia degët (35)
Kamerun flamuri kombëtar 237 Kamerun (18) Kamerun degët (43)
Kanada flamuri kombëtar 1 Kanada (337) Kanada degët (530)
Kepi ​​Verde flamuri kombëtar 238 Kepi ​​Verde (14) Kepi ​​Verde degët (16)
Ishujt Kajman flamuri kombëtar 1-345 Ishujt Kajman () Ishujt Kajman degët ()
Republika e Afrikës Qendrore flamuri kombëtar 236 Republika e Afrikës Qendrore (5) Republika e Afrikës Qendrore degët (5)
Çad flamuri kombëtar 235 Çad (10) Çad degët (12)
Kili flamuri kombëtar 56 Kili (64) Kili degët (105)
Kina flamuri kombëtar 86 Kina (496) Kina degët (2095)
Ishulli i Krishtlindjeve flamuri kombëtar 61 Ishulli i Krishtlindjeve () Ishulli i Krishtlindjeve degët ()
Ishujt Cocos flamuri kombëtar 61 Ishujt Cocos () Ishujt Cocos degët ()
Kolumbia flamuri kombëtar 57 Kolumbia (102) Kolumbia degët (172)
Komoret flamuri kombëtar 269 Komoret (12) Komoret degët (12)
Ishujt Cook flamuri kombëtar 682 Ishujt Cook (6) Ishujt Cook degët (6)
Kosta Rika flamuri kombëtar 506 Kosta Rika (28) Kosta Rika degët (31)
Kroacia flamuri kombëtar 385 Kroacia (51) Kroacia degët (78)
Kubë flamuri kombëtar 53 Kubë (10) Kubë degët (14)
Kuracao flamuri kombëtar 599 Kuracao (48) Kuracao degët (52)
Qipro flamuri kombëtar 357 Qipro () Qipro degët ()
Republika Çeke flamuri kombëtar 420 Republika Çeke (115) Republika Çeke degët (135)
Republika Demokratike e Kongos flamuri kombëtar 243 Republika Demokratike e Kongos (28) Republika Demokratike e Kongos degët (30)
Danimarka flamuri kombëtar 45 Danimarka (301) Danimarka degët (522)
Xhibuti flamuri kombëtar 253 Xhibuti (12) Xhibuti degët (13)
Dominika flamuri kombëtar 1-767 Dominika (8) Dominika degët (8)
Republika Domenikane flamuri kombëtar 1-809, 1-829, 1-849 Republika Domenikane (170) Republika Domenikane degët (175)
Timori Lindor flamuri kombëtar 670 Timori Lindor (2) Timori Lindor degët (3)
Ekuador flamuri kombëtar 593 Ekuador (63) Ekuador degët (206)
Egjipti flamuri kombëtar 20 Egjipti (81) Egjipti degët (1072)
El Salvador flamuri kombëtar 503 El Salvador (18) El Salvador degët (20)
Guinea Ekuatoriale flamuri kombëtar 240 Guinea Ekuatoriale (7) Guinea Ekuatoriale degët (11)
Eritrea flamuri kombëtar 291 Eritrea (3) Eritrea degët (3)
Estonia flamuri kombëtar 372 Estonia (27) Estonia degët (33)
Etiopia flamuri kombëtar 251 Etiopia (21) Etiopia degët (30)
Ishujt Falkland flamuri kombëtar 500 Ishujt Falkland (1) Ishujt Falkland degët (1)
Ishujt Faroe flamuri kombëtar 298 Ishujt Faroe (5) Ishujt Faroe degët (5)
Fixhi flamuri kombëtar 679 Fixhi (9) Fixhi degët (9)
Finlanda flamuri kombëtar 358 Finlanda (464) Finlanda degët (490)
Franca flamuri kombëtar 33 Franca (2528) Franca degët (4083)
Polinezia Franceze flamuri kombëtar 689 Polinezia Franceze (9) Polinezia Franceze degët (9)
Gabon flamuri kombëtar 241 Gabon (10) Gabon degët (24)
Gambia flamuri kombëtar 220 Gambia (15) Gambia degët (15)
Xhorxhia flamuri kombëtar 995 Xhorxhia (26) Xhorxhia degët (64)
Gjermania flamuri kombëtar 49 Gjermania (2859) Gjermania degët (7890)
Gana flamuri kombëtar 233 Gana (52) Gana degët (81)
Gjibraltar flamuri kombëtar 350 Gjibraltar (27) Gjibraltar degët (31)
Greqia flamuri kombëtar 30 Greqia (165) Greqia degët (245)
Groenlanda flamuri kombëtar 299 Groenlanda (1) Groenlanda degët (1)
Grenada flamuri kombëtar 1-473 Grenada (7) Grenada degët (7)
Guam flamuri kombëtar 1-671 Guam (5) Guam degët (5)
Guatemalë flamuri kombëtar 502 Guatemalë (50) Guatemalë degët (61)
Gërnzi flamuri kombëtar 44-1481 Gërnzi (60) Gërnzi degët (77)
Guinea flamuri kombëtar 224 Guinea (17) Guinea degët (17)
Guinea-Bissau flamuri kombëtar 245 Guinea-Bissau (5) Guinea-Bissau degët (5)
Guajana flamuri kombëtar 592 Guajana () Guajana degët ()
Haiti flamuri kombëtar 509 Haiti (11) Haiti degët (13)
Hondurasi flamuri kombëtar 504 Hondurasi (44) Hondurasi degët (51)
Hong Kong flamuri kombëtar 852 Hong Kong (1089) Hong Kong degët (1256)
Hungaria flamuri kombëtar 36 Hungaria () Hungaria degët ()
Islanda flamuri kombëtar 354 Islanda (30) Islanda degët (30)
India flamuri kombëtar 91 India (374) India degët (4024)
Indonezia flamuri kombëtar 62 Indonezia (332) Indonezia degët (756)
Irani flamuri kombëtar 98 Irani (19) Irani degët (286)
Irak flamuri kombëtar 964 Irak (58) Irak degët (74)
Irlanda flamuri kombëtar 353 Irlanda (653) Irlanda degët (1031)
Ishulli i Njeriut flamuri kombëtar 44-1624 Ishulli i Njeriut (47) Ishulli i Njeriut degët (85)
Izraelit flamuri kombëtar 972 Izraelit (39) Izraelit degët (74)
Italia flamuri kombëtar 39 Italia (1234) Italia degët (2383)
Bregu i Fildishtë flamuri kombëtar 225 Bregu i Fildishtë (6) Bregu i Fildishtë degët (59)
Xhamajka flamuri kombëtar 1-876 Xhamajka (58) Xhamajka degët (61)
Japonia flamuri kombëtar 81 Japonia (510) Japonia degët (662)
Triko flamuri kombëtar 44-1534 Triko (73) Triko degët (128)
Jordania flamuri kombëtar 962 Jordania (101) Jordania degët (169)
Kazakistan flamuri kombëtar 7 Kazakistan (54) Kazakistan degët (94)
Kenia flamuri kombëtar 254 Kenia (69) Kenia degët (145)
Kiribati flamuri kombëtar 686 Kiribati (1) Kiribati degët (1)
Kosova flamuri kombëtar 383 Kosova () Kosova degët ()
Kuvajti flamuri kombëtar 965 Kuvajti (54) Kuvajti degët (136)
Kirgistani flamuri kombëtar 996 Kirgistani (24) Kirgistani degët (24)
Laosi flamuri kombëtar 856 Laosi (24) Laosi degët (31)
Letonia flamuri kombëtar 371 Letonia (49) Letonia degët (53)
Liban flamuri kombëtar 961 Liban (94) Liban degët (140)
Lesoto flamuri kombëtar 266 Lesoto (6) Lesoto degët (6)
Liberia flamuri kombëtar 231 Liberia (15) Liberia degët (16)
Libia flamuri kombëtar 218 Libia () Libia degët ()
Lihtenshtajni flamuri kombëtar 423 Lihtenshtajni (21) Lihtenshtajni degët (27)
Lituania flamuri kombëtar 370 Lituania (44) Lituania degët (50)
Luksemburgu flamuri kombëtar 352 Luksemburgu () Luksemburgu degët ()
Makau flamuri kombëtar 853 Makau (28) Makau degët (32)
Maqedonia flamuri kombëtar 389 Maqedonia (35) Maqedonia degët (46)
Madagaskar flamuri kombëtar 261 Madagaskar (13) Madagaskar degët (17)
Malavi flamuri kombëtar 265 Malavi (18) Malavi degët (26)
Malajzia flamuri kombëtar 60 Malajzia () Malajzia degët ()
Maldivet flamuri kombëtar 960 Maldivet (4) Maldivet degët (8)
Mali flamuri kombëtar 223 Mali (16) Mali degët (19)
Malta flamuri kombëtar 356 Malta (74) Malta degët (76)
Ishujt Marshall flamuri kombëtar 692 Ishujt Marshall (2) Ishujt Marshall degët (3)
Mauritania flamuri kombëtar 222 Mauritania (18) Mauritania degët (20)
Mauritius flamuri kombëtar 230 Mauritius (45) Mauritius degët (55)
Mayotte flamuri kombëtar 262 Mayotte () Mayotte degët (1)
Meksika flamuri kombëtar 52 Meksika () Meksika degët ()
Mikronezia flamuri kombëtar 691 Mikronezia (1) Mikronezia degët (1)
Moldavia flamuri kombëtar 373 Moldavia (22) Moldavia degët (29)
Monako flamuri kombëtar 377 Monako (42) Monako degët (62)
Mongoli flamuri kombëtar 976 Mongoli (16) Mongoli degët (16)
Mali i Zi flamuri kombëtar 382 Mali i Zi (13) Mali i Zi degët (13)
Montserrat flamuri kombëtar 1-664 Montserrat (2) Montserrat degët (3)
Maroku flamuri kombëtar 212 Maroku (51) Maroku degët (88)
Mozambik flamuri kombëtar 258 Mozambik (18) Mozambik degët (26)
Mianmar flamuri kombëtar 95 Mianmar (21) Mianmar degët (22)
Namibia flamuri kombëtar 264 Namibia (15) Namibia degët (17)
Nauru flamuri kombëtar 674 Nauru (1) Nauru degët (2)
Nepali flamuri kombëtar 977 Nepali (37) Nepali degët (40)
Holandë flamuri kombëtar 31 Holandë (584) Holandë degët (1054)
Antilet Hollandeze flamuri kombëtar 599 Antilet Hollandeze () Antilet Hollandeze degët ()
Kaledonia e Re flamuri kombëtar 687 Kaledonia e Re (14) Kaledonia e Re degët (15)
Zelanda e Re flamuri kombëtar 64 Zelanda e Re (142) Zelanda e Re degët (173)
Nikaragua flamuri kombëtar 505 Nikaragua (15) Nikaragua degët (18)
Niger flamuri kombëtar 227 Niger (15) Niger degët (17)
Nigeria flamuri kombëtar 234 Nigeria (56) Nigeria degët (194)
Niue flamuri kombëtar 683 Niue () Niue degët ()
Korea e Veriut flamuri kombëtar 850 Korea e Veriut (18) Korea e Veriut degët (19)
Ishujt Mariana Veriore flamuri kombëtar 1-670 Ishujt Mariana Veriore (1) Ishujt Mariana Veriore degët (3)
Norvegjia flamuri kombëtar 47 Norvegjia (253) Norvegjia degët (666)
Omani flamuri kombëtar 968 Omani (44) Omani degët (57)
Pakistani flamuri kombëtar 92 Pakistani (66) Pakistani degët (781)
Palau flamuri kombëtar 680 Palau () Palau degët (1)
Palestine flamuri kombëtar 970 Palestine (30) Palestine degët (60)
Panama flamuri kombëtar 507 Panama (80) Panama degët (102)
Papua Guinea e Re flamuri kombëtar 675 Papua Guinea e Re (6) Papua Guinea e Re degët (7)
Paraguai flamuri kombëtar 595 Paraguai () Paraguai degët ()
Peruja flamuri kombëtar 51 Peruja (30) Peruja degët (33)
Filipinet flamuri kombëtar 63 Filipinet (324) Filipinet degët (381)
Pitcairn flamuri kombëtar 64 Pitcairn () Pitcairn degët ()
Polonia flamuri kombëtar 48 Polonia (347) Polonia degët (509)
Portugalia flamuri kombëtar 351 Portugalia (280) Portugalia degët (342)
Porto Riko flamuri kombëtar 1-787, 1-939 Porto Riko (18) Porto Riko degët (22)
Katar flamuri kombëtar 974 Katar (46) Katar degët (74)
Republika e Kongos flamuri kombëtar 242 Republika e Kongos (14) Republika e Kongos degët (18)
Ribashkim flamuri kombëtar 262 Ribashkim (5) Ribashkim degët (10)
Rumania flamuri kombëtar 40 Rumania (131) Rumania degët (261)
Rusia flamuri kombëtar 7 Rusia (1008) Rusia degët (2559)
Ruanda flamuri kombëtar 250 Ruanda (14) Ruanda degët (20)
Shën Bartelemy flamuri kombëtar 590 Shën Bartelemy () Shën Bartelemy degët ()
Shën Helena flamuri kombëtar 290 Shën Helena () Shën Helena degët ()
Saint Kitts dhe Nevis flamuri kombëtar 1-869 Saint Kitts dhe Nevis (14) Saint Kitts dhe Nevis degët (18)
Shën Lucia flamuri kombëtar 1-758 Shën Lucia (7) Shën Lucia degët (11)
Shën Martin flamuri kombëtar 590 Shën Martin () Shën Martin degët ()
Saint Pierre dhe Miquelon flamuri kombëtar 508 Saint Pierre dhe Miquelon (3) Saint Pierre dhe Miquelon degët (3)
Shën Vincenti dhe Grenadinet flamuri kombëtar 1-784 Shën Vincenti dhe Grenadinet (8) Shën Vincenti dhe Grenadinet degët (12)
Samoa flamuri kombëtar 685 Samoa (9) Samoa degët (9)
San Marino flamuri kombëtar 378 San Marino (10) San Marino degët (69)
Sao Tome dhe Principe flamuri kombëtar 239 Sao Tome dhe Principe (10) Sao Tome dhe Principe degët (10)
Arabia Saudite flamuri kombëtar 966 Arabia Saudite (58) Arabia Saudite degët (104)
Senegal flamuri kombëtar 221 Senegal (25) Senegal degët (30)
Serbia flamuri kombëtar 381 Serbia (52) Serbia degët (97)
Sishel flamuri kombëtar 248 Sishel (8) Sishel degët (10)
Sierra Leone flamuri kombëtar 232 Sierra Leone (16) Sierra Leone degët (17)
Singapori flamuri kombëtar 65 Singapori (383) Singapori degët (521)
Sint Maarten flamuri kombëtar 1-721 Sint Maarten () Sint Maarten degët ()
Sllovakia flamuri kombëtar 421 Sllovakia (73) Sllovakia degët (114)
Sllovenia flamuri kombëtar 386 Sllovenia (49) Sllovenia degët (63)
Ishujt Solomon flamuri kombëtar 677 Ishujt Solomon (3) Ishujt Solomon degët (5)
Somali flamuri kombëtar 252 Somali (2) Somali degët (2)
Afrika e Jugut flamuri kombëtar 27 Afrika e Jugut (247) Afrika e Jugut degët (337)
Korea e jugut flamuri kombëtar 82 Korea e jugut (179) Korea e jugut degët (241)
Sudani i Jugut flamuri kombëtar 211 Sudani i Jugut (23) Sudani i Jugut degët (24)
Spanja flamuri kombëtar 34 Spanja (513) Spanja degët (752)
Sri Lanka flamuri kombëtar 94 Sri Lanka (50) Sri Lanka degët (77)
Sudani flamuri kombëtar 249 Sudani (40) Sudani degët (80)
Surinami flamuri kombëtar 597 Surinami (11) Surinami degët (11)
Svalbard dhe Jan Mayen flamuri kombëtar 47 Svalbard dhe Jan Mayen () Svalbard dhe Jan Mayen degët ()
Svaziland flamuri kombëtar 268 Svaziland (7) Svaziland degët (7)
Suedi flamuri kombëtar 46 Suedi (315) Suedi degët (407)
Zvicra flamuri kombëtar 41 Zvicra () Zvicra degët ()
Siria flamuri kombëtar 963 Siria () Siria degët ()
Tajvani flamuri kombëtar 886 Tajvani (329) Tajvani degët (1766)
Taxhikistani flamuri kombëtar 992 Taxhikistani (21) Taxhikistani degët (21)
Tanzani flamuri kombëtar 255 Tanzani (53) Tanzani degët (91)
Tajlandë flamuri kombëtar 66 Tajlandë (177) Tajlandë degët (263)
Togo flamuri kombëtar 228 Togo (17) Togo degët (28)
Tokelau flamuri kombëtar 690 Tokelau () Tokelau degët ()
Tonga flamuri kombëtar 676 Tonga (5) Tonga degët (5)
Trinidad dhe Tobago flamuri kombëtar 1-868 Trinidad dhe Tobago (30) Trinidad dhe Tobago degët (37)
Tunizi flamuri kombëtar 216 Tunizi (30) Tunizi degët (67)
Turqia flamuri kombëtar 90 Turqia (208) Turqia degët (1513)
Turkmenistani flamuri kombëtar 993 Turkmenistani (12) Turkmenistani degët (13)
Ishujt Turk dhe Kaikos flamuri kombëtar 1-649 Ishujt Turk dhe Kaikos (6) Ishujt Turk dhe Kaikos degët (6)
Tuvalu flamuri kombëtar 688 Tuvalu (1) Tuvalu degët (1)
Ishujt e Virgjër të Sh.B.A. flamuri kombëtar 1-340 Ishujt e Virgjër të Sh.B.A. () Ishujt e Virgjër të Sh.B.A. degët (2)
Uganda flamuri kombëtar 256 Uganda (40) Uganda degët (47)
Ukrainë flamuri kombëtar 380 Ukrainë (201) Ukrainë degët (469)
Emiratet e Bashkuara Arabe flamuri kombëtar 971 Emiratet e Bashkuara Arabe (166) Emiratet e Bashkuara Arabe degët (391)
Mbretëria e Bashkuar flamuri kombëtar 44 Mbretëria e Bashkuar (4044) Mbretëria e Bashkuar degët (17076)
Shtetet e Bashkuara flamuri kombëtar 1 Shtetet e Bashkuara (2939) Shtetet e Bashkuara degët (4680)
Uruguaj flamuri kombëtar 598 Uruguaj (62) Uruguaj degët (76)
Uzbekistani flamuri kombëtar 998 Uzbekistani (34) Uzbekistani degët (63)
Vanuatu flamuri kombëtar 678 Vanuatu (11) Vanuatu degët (12)
Vatikani flamuri kombëtar 379 Vatikani (2) Vatikani degët (2)
Venezuela flamuri kombëtar 58 Venezuela (83) Venezuela degët (97)
Vietnami flamuri kombëtar 84 Vietnami (91) Vietnami degët (670)
Wallis dhe Futuna flamuri kombëtar 681 Wallis dhe Futuna (2) Wallis dhe Futuna degët (2)
Sahara Perëndimore flamuri kombëtar 212 Sahara Perëndimore () Sahara Perëndimore degët ()
Jemen flamuri kombëtar 967 Jemen (19) Jemen degët (72)
Zambia flamuri kombëtar 260 Zambia (34) Zambia degët (51)
Zimbabve flamuri kombëtar 263 Zimbabve (42) Zimbabve degët (54)